Izdelki

Končni Izdelki

V podjetju razvijamo namenske končne izdelke za znane kupce in nudimo serijsko proizvodnjo teh.

Na podlagi želja kupcev razvijemo končne sisteme od začetnega koncepta do serijske proizvodnje. Specializirani smo za mehatronske izdelke, ki omogočajo določeno gibanje in potrebujejo pametno regulacijo (avtomatizirani ventili, baterijski pogonski sistemi, ipd.). Končne izdelke potem proizvajamo kot tako imenovane »white-label« izdelke, ki jih naši končni kupci prodajajo pod svojo blagovno znamko.

Izdelki

Mehatronski sistemi in gearboxi

V podjetju razvijamo in proizvajamo namenske pametne mehatronske sisteme za različne industrije in aplikacije.

Našim kupcem nudimo razvoj mehatronskih sistemov, ki so optimirani in razviti na podlagi kupčevih želja, tako da dosegajo najboljše rezultate, ki jih kupec želi pri svojem izdelku. Z dolgoletnimi izkušnjami in vrhunsko ekipo na področju razvoja in raziskav, se razvoj mehatronskih sistemov vedno začne v srcu mehanike, kjer razvijemo optimalne mehanske sisteme za prenos gibanja ter izberemo optimalne geometrije sistema in materialov, da dosežemo mehansko funkcijo sistema. Mehanski del sistema potem nadgradimo z ustreznim krmiljenjem in vodenjem s pametno aktoriko, senzoriko, elektroniko in algoritmi, ki omogočajo ustrezno celovito delovanje sistemov. Razvite izdelke prototipiramo, validiramo in na koncu na namensko razviti opremi serijsko proizvajamo za naše kupce. Zaradi specifičnega »know-how« in dolgoletnih raziskav na področju testiranja materialov in oblik ozobljenja naši sistemi slovijo po tem, da na manjšem volumnu prenašajo večje obremenitve.

Izdelki

Hidravlični moduli

S specifično tehnologijo proizvajamo visoko kvalitetne hidravlične module za krmiljenje kompleksnih strojev in naprav.

Izdelujemo hidravlične module in polproizvode namenjene hidravličnimi sistemi srednjih in visokih pritiskov, ki omogočajo regulacijo mnogih strojev in naprav v različnih industrijah. Kot sistemski partner izdelujemo proizvode kot White-Label proizvajalec za znana globalna podjetja na področju hidravlike. Proizvodne tehnologije nam omogočajo proizvodnjo velikih serij kot tudi zelo malih serij in tako ponujamo zelo veliko število različnih variant proizvodov.

Moduli proizvedeni pri nas so 100% prekontrolirani in testirani na hidravličnih preizkuševališčih.

Izdelki

Precizne komponente in polizdelki

Specialne komponente visokih natančnosti iz kovine, plastike in hibridnih materialov.

Visoko zahtevne komponente in polproizvode, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji, pnevmatiki, robotiki, hidravliki, profesionalnih ročnih orodjih, gospodinjskih aparatih medicini, itd. izdelujemo v mikrometrskih natančnostih in jih preverjamo v lastnem, sodobnem merilnem laboratoriju.

Kupcem nudimo razvoj komponent (oblika, funkcija, materiali, tolerančna polja, itd.), prototipiranje in testiranje ter serijsko proizvodnjo le teh. izdelujemo maloserijske in velikoserijske produkte v milijonskih količinah.

Kovinske komponente

Precizne pogonske kovinske komponente

Iz različnih kovinskih materialov proizvajamo tehnično kompleksne in precizno izdelane elemente, ki se uporabljajo kot pogonski elementi v raznih aplikacijah in industrijah.

Gredi, zobniki, hidravlične komponente (bati, kubične komponente), ventili, ipd.

Tehnično plastične komponente

Tehničnih polimeri proizvodov velikih natančnosti

Fokusirani smo na področje tehničnih polimernih proizvodov velikih natančnosti. Kupcem nudimo rešitve od razvoja plastičnih sklopov in komponent, simulacij in serijsko proizvodnjo le teh. Na področju polimerov izvajamo veliko aktivnosti na področju raziskav novih materialov, procesov izdelave in oblik plastičnih proizvodov. Na ta način za vsako aplikacijo izberemo najbolj primerne materiale in oblike proizvoda in s tem nudimo proizvode, ki so manjšega volumna in omogočajo idealno zahtevano funkcijo proizvoda.

S postopkom brizganja plastike izdelujemo površinsko in oblikovno zahtevne plastične elemente kot so zobniki, ohišja, nosilci, ipd.

Hibridne komponente in polizdelki

Kompleksni in tehnološko zahtevni hibridni sklopi z minimalno maso

Iz tehnično zahtevnih materialov postopki obdelave kovine, brizganja in avtomatizirane montaže proizvajamo tehnološko zahtevne hibridne sklope, ki se uporabljajo v različnih vejah industrije.

Rotorji za elektromotorje, pogonske komponente, zobniške dvojice, hibridne gredi, orodja za gospodinjske aparate, reduktorji, mehanizmi, ipd.