AmCham poslovni zajtrk

Na 7. investicijsko razvojni konferenci Slovenia Business Bridge, ki je potekala 21. in 22. septembra, je na poslovnem zajtrku sodelovalo tudi podjetje Podkrižnik.

“Moramo združiti svoje moči, da bomo boljši – bodisi v družini ali skupnosti” – je bilo slišati na AmCham Poslovnem zajtrku z naslovom “Dediščina in inovativnost: odkrivanje pomena družinskih podjetij v Sloveniji in regiji”. Na samem dogodku je kot govorec sodeloval tudi g. Jure Podkrižnik, izvršni direktor Podkrižnik group.

Jure Podkrižnik je bil od malega podjetniški in imel gorečo željo po poslu. Na konferenci je z zbranimi delil svojo izkušnjo, da je od malih nog z očetom obiskoval sestanke in dajal poslovne nasvete, in povedal: “Zunanji poslovni partnerji so se pogosto smejali in komentirali, kaj delaš tukaj, premlad si. Toda ljudje v našem podjetju so me že od malih nog videli, kako vlagam v podjetje. Videli so me, da delam najrazličnejše stvari, od čiščenja stavbe do ustvarjanja inovacij. Imel sem njihovo zaupanje, spoštovali so me in me videli kot vodjo. Dodal je še: “Vedno poskušamo pokazati, kako strastni smo, kajti posel je zaupanje!”

Več o samem dogodku si lahko preberete na tej povezavi.

Bodite obveščeni

Druge objave