Tarča priložnosti v Velenju

Tarča priložnosti je v Velenju povezovala in predstavljala podjetja.

Nova podjetniška zgodba, katera se je odvila v Starem Velenju, je organiziral SAŠA inkubator, v sodelovanju z Mestno občino Velenje, Savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico in Klubom podjetnikov SAŠA regije.

Razširjena družba podjetnikov je dan pričela s podjetniškim zajtrkom v Vili Bianca, ki sta ga gostila SAŠA inkubator in Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica. Zbrane goste je nagovorila direktorica SAŠA inkubatorja Ana Anžej. Podjetniki so ob jutranji kavi razpravljali o perečih gospodarskih izzivih, se povezovali v skupnih vizijah in iskali sinergije.

Dogodek se je uradno pričel ob 9. uri v Kreativnem centru Čuk, kjer je zbrane nagovoril župan MOV Peter Dermol, za tem pa so se odvila še zanimiva predavanja na temo podjetništva. Ob 11. uri se je nato trg Starega Velenja napolnil z več kot 100 mladimi dijaki in študenti iz Šolskega Centra Velenje, Fakultete za tehnologijo polimerov in Fakultete za energetiko UM, kjer so jih nagovorili predstavniki enajstih regijskih podjetij. Vsako podjetje je v parih minutah skušalo prepričati mlade kadre, da svojo zaposlitveno pot pričnejo ravno v njihovem podjetju. Mladim kadrom so želeli pokazali, da je zaposlitvenih možnosti v SAŠA regiji ogromno.

Podjetja, ki so se predstavljala bodočim kadrom, so bila:

1. GOV-IS
2. Autotech
3. Malinca – Polna shramba zdravja
4. MIEL
5. MegaTel
6. ADESCO d.o.o
7. BSH Home Appliances
8. Podkrižnik Group
9. Carbonautica
10. Turna
11. In-SIST

 

Bodite obveščeni

Druge objave